Select Page

SkyBell este un interfon video inteligent cu o functie inovativa si utila. Senzorul de miscare incorporat declanseaza automat inregistrarea si te notifica (oriunde ai fi) de prezenta in momentul in care detecteaza miscare in fata usii. Chiar si in cazul in care intentiile persoanei nu sunt de a suna la sonerie. Astfel ai optiunea de a deschide usa de la distanta in cazul unei persoane cunoscute sau de a alerta politia in cazul intentiilor de efractie.

Interfonul Skybell HD are forma unui puc si masoara 7.12 cm in diametru, grosimea este de aproape 2.54 cm si vine intr-un finisaj de argint sau bronz. SkyBell ofera si versiune Trim Plus conceputa pentru a se potrivi pe un cadru de usa.

Utilizeaza cablarea existenta a unei sonerii si necesita o sursa de alimentare cu curent alternativ de 10-36 volti, poate fi conectata la doza soneriei/interfon.

Camera foto capteaza video la 1080p, un upgrade major de la rezolutia originala de 640-pe-480. Raza de acoperire este de 180 de grade ca si comparatie mai larg decât Ring Video DoorBell Pro (160 de grade) si August Doorbell Cam Pro (120 de grade). Ca si functie suplimentara SkyBell HD utilizeaza LED-uri multicolore pentru a furniza imagini complet color pe timp de noapte, fata de videourile alb-negru pe care le obtinem de la cea mai mare parte a competitiei (August Doorbell Cam Pro ofera de asemenea captura color). Skybell are si un set de boxe, microfon si un radio de 802.11n (2.4GHz) pentru conectarea soneriei la reteaua Wi-Fi din casa.

Interfonul utilizeaza o aplicatie mobila (pentru Android si iOS) pentru a afisa video live si inregistrate (o aplicatie web nu este disponibila momentan). Inregistrarile automate sunt stocate in cloud timp de sapte zile si, spre deosebire de cele mai multe sonerii inteligente, este gratuit. Ring percepe 30 de dolari pe an timp de 60 de zile de depozitare, iar luna pentru August taxa este de 49,95 USD pe an timp de 30 de zile de depozitare.

SkyBell HD este compatibil cu multiple dispozitive inteligente de acasa si cu platforme de automatizare a locuintei. Integrarea Nest va permite sa configurati soneria pentru a incepe inregistrarea când un Nest Cam detecteaza miscarea si puteti configura LED-ul interfonului de blit sa clipeasca când un Nest Protect detecteaza fumul sau monoxidul de carbon in casa dumneavoastra.De asemenea, functioneaza cu si va declansa dispozitive conectate prin intermediul platformelor SmartThings, Moni Smart Security si Honeywell Total Connect si suporta aplicatii IFTTT si comenzile vocale Amazon Alexa. Alexa poate face lucruri cum ar fi oprirea soneriei, a fotografiilor sau a inceperii inregistrarii.

Concluzii SkyBell HD

SkyBell HD are cele mai multe functii video, testate pana acum, este usor de instalat, inregistreaza la calitate buna, atat pe zi cat si pe timp de noapte video-urile sunt color, inregistrare imaginilor este gratuita si stocata in cloud si este compatibil cu dispozitive smart de la Nest, toate acestea il fac un interfon ce merita atentia noastra.

WhatsApp chat