Select Page

Simtul Spatiului

Perceperea spatiului inconjurator, perceperea confortului si sigurata pregatita de casa ta pentru tine.

Sitemul tau de incalzire probabil ca e deja controlat de un timer, deci ce o sa aduca automatizarea casei in plus?  Mai mult confort, acesta este raspunsul, mult mai simplu de utilizat sistemul o sa reduca si cantitatea de energie consumata pentru a controla caldura si temperatura din casa.

Simplu si Inteligent

Tu decizi care zone din casa ta vor fi incalzite, cand vor fi incalzite si la ce temperatura. De exemplu poti seta sistemul sa incalzeasca camerele la 18 grade dimineata pentru a te trezi mai usor, la 12 grade in timpul zilei pentru ca nu esti acasa si la 22 de grade seara cand ajungi acasa.

Nu mai este necesar sa te plimbi prin camere pentru a schimba temperatura pe placul ocupantului, o poti face de pe telefon si chiar daca nu esti acasa. Poti crea zone individuale care sa se incalzeasca sau nu sau poti seta temperaturi diferite in functie de momentul zilei. Automatizarea casei iti permite sa incalzesti doar parte din casa de care ai nevoie, minimizand pierderea si costul energiei.

Cu ajutorul robinetilor inteligenti integrati in sistem poti merge chiar mai departe cu reducerea costurilor de energie si a pierderilor. De exemplu iarna cand afara este foarte frig si caldura functioneaza la maxim poti fi tentat sa deschizi un geam daca intr-o incapere se face prea cald, sistemul de automatizare simpte aceasta schimbare si automat opreste caldura din camera.

Alt optional care aduce un plus de confort este Statia meteo ea transmite sistemului de automatizare temperatura exterioara si astfel temperatura se regleaza pentru a realiza confortul in interior.

Posibilitatile sunt nelimitate tot ce trebuie sa faci este sa vizezi.

WhatsApp chat