Select Page

Cel mai simplu si accesibil experiment pe care il puteti face in directia unei case inteligente este in domeniul luminii.
In acest moment becurile inteligente nu au ajuns inca la nivelul de pret al unui bec normal, dar pentru utilizatorii de gadgeturi si de experiente noi au ajuns sa fie suficient de accesibile pentru le putea incerca.

Dintre toate varientele de pe piata actuala Phlips Hue se remarca prin siguranta brandului , accesibilitate si consumul de energie fata concurenta 9,5wati. ECO.
Pretul unui Philips Hue White este de….

Pentru a controla Hue White cu telefonul dvs., aveti nevoie de un hub precum Philips Hue Bridge 2.0, Philips ofera si o varianta de pachet cu doua becuri Hue White într-un pachet cu Hue Bridge 2.0. Becurile cu LED-uri, cum ar fi LED-ul inteligent TikTeck, nu necesita un hub, dar sunteti limitat la control numai atunci când sunteti în raza Bluetooth, ceea ce înseamna ca nu le puteti modifica atunci când sunteti afara.

Hue White este capabil sa straluceasca la 800 de lumeni de stralucire, care este aproximativ același cu un bec traditional de 60 watt incandescent, Hue White doar radiaza lumina alba moale la o temperatura de culoare de 2.700K.

Daca doriti sa isi schimbe culoare va trebuie sa optati pentru  Hue sau LIFX Color 1000.

Philips estimeaza ca becul va dura aproape 23 de ani pe baza a trei ore de utilizare pe zi, ceea ce înseamna ca aproximativ 25.000 de ore în total .

Configurare, aplicatie și performanta

Instalarea unui Philips Hue cu Hue Bridge este foarte simpla si nu dureaza mai mult de un minut. Pur si simplu insurubati becul in soclu il porniti si descarcati aplicatia Philips Hue (accesibila pe Android si iOS). Puteti numi camere, aranja becuri și regla luminozitatea întregului grup de lumini.

Aplicatia va permite sa va conectati la contul Philips Hue, astfel încât sa puteti controla luminile de la orice distanta. Puteti, de asemenea, sa cuplati luminile cu IF Here (IFTTT), care va permite sa creati retete care determina automat luminile sa reactioneze la anumite declanșatoare, cum ar fi notificarile telefonului sau schimbarile meteo. Cu ajutorul nostru puteti crea si alte scenarii cum ar fi declansarea luminilor la anumiti senzori in situatii date.

Daca utilizati un dispozitiv Apple, puteti sa-i spuneti lui Siri sa porneasca sau sa opreasca luminile sau sa seteze luminile pe anumite scene prin intermediul HomeKit-ului inteligent de la Apple. Și daca aveti un Echo Amazon sau alt dispozitiv echipat cu Alexa, puteti sa descarcati un widget Philips Hue în aplicatia Echo, astfel încât sa puteti folosi Alexa pentru a va controla luminile.

WhatsApp chat