Select Page

Tactil – Control

Si lucrurile utile pot fi elegante.

Smart Control

Scopul si modul de functionare a unei instalatii de automatizari este sa conecteze intr-un singur loc toate dispozitivele de care ai nevoie pentru a crea conditiile de viata si de munca perfecte.

Toate aceste functii pot fi controlate de pe un dispozitiv specific, ca touch screen-ul Gira G1 care se integreaza in designul casei tale, au un aspect delicat in asa fel incat par sa pluteasca pe peretele tau. Functiile pot fi controlate de pe o tableta dedicata sau de pe telefonul fiecarui locuitor al casei. Simplu si la indemana ta.

Pe langa controler-ul principal exista si alte dispozitive pe care le poti instala prin casa pentru a putea avea la indemana controlul, de exemplu butoane care pot controla blinduri, lumina sau alte functii/scenarii sau termostate inteligente.

Smart Security

Un Sistem Smart Modern de securitate nu este doar anti-efractie, acopera si alte aspecte precum detectarea apei, fumului si a focului. Daca sistemul detecteaza o problema poate sa porneasca sirena si sa trimita un mesaj sau mail care sa iti comunice ce se intampla. Sistemul Smart nu se bazeaza pe o simpla sirena – te alerteaza imediat de ce se intampla fara sa conteze unde esti. Poate sa inregistreze imagini sau sa faca poze pe care sa ti le trimita si sa vezi exact ce se intampla acasa. Folosind un sistem Smart de alarma iti protejezi casa si intreaga familie de orice tip de primejdie de la efractie, la foc, inundatie sau inghet.

Principalul plus pe care il are un sistem Smart este ca poate fi controlat de pe smartphone. Poti sa activezi alarma de pe telefon cand pleci de acasa, ai acces constant la sistem cat esti plecat si o poti dezactiva in timp ce te apropii de casa. Nu va mai exista nici o zi pe care sa o petreci ingrijorat la gandul daca ai armat sau nu alarma cand ai plecat de acasa, scoti telefonul si o verifici foarte simplu.

Sistemul de securitate Smart functioneaza ca parte integrata a automatizarii casei tale. Daca senzorii detecteaza o intrare prin efractie te pot anunta, daca detecteaza fum pot deschide geamurile si pot aprinde luminile ca sa ajute ocupantii sa iasa in siguranta din cladire. Senzorii nu vor fi limitati la astfel de activitati ci vor putea fi folositit tot timpul pentru aprinderea luminii la miscare sau alte aspecte ale automatizarii.

Ca si celelalte aspecte ale automatizarii casei, sistemul de securitate iti aduce siguranta. Stii cum va reactiona casa ta la factori interni sau externi si ai controlul.

WhatsApp chat