Select Page

Vizual – Lumina

Lumina este prima care schimba modul in care vezi o camera sau cum te simti in ea.

Bucura-te de lumina natura si in interior, in functie de nevoile tale scenariile pe care le pregatim imita lumina din exterior sau o compenseaza. Fiecare camera are propriile nevoie de luminare, dar si de nivele diferite de lumina in functii de ceea ce face intr-un anumit moment. De exemplu daca vrei sa te uiti la un film ai nevoie de un nivel scazut de lumina dar probabil vei dori ceva mai multa daca citesti o carte sau vrei sa pictezi. Automatizarea casei iti permite sa schimbi in intregime lumina din camera apasand un singur buton, poti avea chiar scenarii in care lumina de fie controlata de ora sau de prezenta/absenta unei persoane in camera.

Cu ajutorul dispozitivului smart poti alege sa primesti exact nivelul de lumina de care ai nevoie sau sa alegi un program deja creat de noi.

Scenariile pe care le creem pot fi automatizate in functie de vremea de afara, de exemplu putem crea un program care vara la pranz cand lumina bate in geamurile tale si incalzeste casa, sa inchida automat toate geamurile si sa traga jaluzelele, inainte sa vii acasa cu jumatate de ora sa porneasca aerul conditionat si sa regleze temperatura pentru nivelul optim, sa deschida usa garajului cand se aproprie masina ta, sa porneasca muzica ta preferata si sa aprinda lumina de la intrare.

Iluminatul casei tale poate fi controlat de la o telecomanda, telefon sau tableta, avand astfel controlul de oriunde ai fi. De asemenea poate fi controlat automat bazandu-se pe un program (in functie de momentul zilei) sau un senzor care sa detecteze nivelul de lumina, miscarea sau alte activitati. Adaugand automatizare casei tale nu vei mai nevoit sa folosesti un intrerupator de lumina niciodata pentru ca ii permiti casei tale sa iti invete obiceiurile si sa se comporte exact asa cum iti doresti

Luminile care functioneaza inteligent reduc consumul de energie electrica. Vor fi aprinse doar atunci si atat cat vei avea nevoie de ele, putand controla nivelul de intensitate.

Scenariile de iluminare automata noaptea sau cand esti in vacanta sunt un factor aditional la cresterea securitatii casei tale. Poti lumina zonele intunecate cand este detectata miscarea sau daca esti in vacanta poti programa un scenariu care sa aprinda luminile la intervale neregulate prin casa creand impresia ca esti acasa.

WhatsApp chat