• Misiune

  Tehnologia trebuie sa lucreze in folosul clientilor nostri si nu invers.

  Tehnologia a ocupat un loc din ce in ce mai important in mediul de afaceri, indiferent de obiectul de activitate. Operatiunile care se bazeaza pe infrastructura IT au devenit tot mai complexe. Suntem constienti ca

  Fie ca este vorba de startup-uri sau firme consacrate, solutiile noastre raspund tuturor nevoilor clientilor nostri in conditii optime de eficienta si la cel mai bun raport calitate-pret. De la achizitii pana la implementarea si exploatarea resurselor tehnologice, dorim ca toate investitiile realizate de clientii nostri sa aduca un plus de valoare activitatii lor.

  Toate aceste servicii IT, de la cablari structurate pana la service calculatoare, sunt realizate in urma unor documentari atente si in urma consultarilor cu partenerii nostri. Acest lucru ne ofera posibilitatea realizarii de investitii competente cu beneficii semnificative pentru activitatea clientilor nostri.

  Datorita activitatii de durata in domeniu precum si a volumelor tranzactionate, reusim sa oferim reduceri de costuri pentru statiile de lucru, echipamente, aplicatii software si consumabile. Acest lucru inseamna solutii IT optime la cele mai bune preturi pentru clientii nostri.

  Optimizarile de costuri se datoreaza si coordonarii atente a serviciilor pe care le oferim.

  Auditurile tehnice prealabile ne asigura ca nu sunt cheltuite resurse inutil, iar mentinereamajoritatii serviciilor in-house exclude aparitia costurilor redundante.

  Toate parteneriatele noastre se bazeaza, fara exceptie, pe un audit IT prealabil. Pentru a stabili o programare sau pentru informatii suplimentare, nu ezitati sa ne contactati.